since 1974

NOVICE

 

 • RUDARSKI KONGRES BEOGRAD 2023

  Preberite več ...  
 • RUDARSKI SIMPOZIJ BEOGRAD 2022

  Preberite več ...  
 • EME OUTLOOK MAGAZINE UK

  In more than 110 years of company history, with our products we have shaped the Mining Industry with Quality and Reliability worldwide.

  Preberite več ...  
 • NAJVIŠJI STANDARD V ŽIVILSKI INDUSTRIJI

  V živilski industriji obstajajo posebne zahteve glede čistoče in higiene. Za izpolnitev vseh zahtev te panoge je mini dvigalnik od sedaj na voljo tudi v liti in obdelani aluminijasti različici, brez dodatnih premazov.

  Preberite več ...  
 • Naš principal Tiefenbach postavlja svetovni rekord na Kitajskem 

  Tiefenbach Control Systems GmbH osvaja javni razpis za dobavo elektro-hidravličnega kontrolnega sistema, kateri je največje široko čelo na svetu. Zaslužen je za razvoj, dizajn in dostavo celotnega sistema elektro-hidravličnega kontrolnega sistema, ki predstavlja sinonim za varnost med sistemi širokih čel. 

  Preberite več ...  
 • Balkanmine 2017 Prijedor

  Udeležili smo se 7th Balkan Mining Kongres, ki je potekal od 11. do 13. septembra 2017 v Prijedoru, Bosna in Hercegovina. Balkan Mining Kongres je mednarodna znanstvena konferenca, namenjena rudarstvu, geologiji in sorodnim področjem, ki se organizira vsaki dve leti. Konferenca je bila organizirana s strani desetih balkanskih držav, udeleženci pa so prihajali tudi iz 20-25 ostalih držav.

  Preberite več ...  
 • Rudarski sejem v Katowicah

  Zadnji teden v avgustu smo se skupaj z našimi principali udeležili največjega rudarskega sejma v Europi. Obiskali smo poljsko mesto Katowice, kjer se je sejem razprostiral kar na 35 000m2 zunanje in notranje površine dvorane Spodek. Odvija se vsaki 2 leti, v povprečju pa je prisotnih več kot 400 podjetij in razstavljavcev iz 20 različnih držav, obišče pa ga več kot 25 000 obiskovalcev.

  Preberite več ...  
 • Sejem Energa 2017

   Tudi letos se bo naše podjetje Siming d.o.o. udeležilo sejma ENERGA, kot enega od najpomembnejših mednarodnih dogodkov v regiji. Na sejmu se bomo predstavili z bogato paleto svetovno priznanih podjetij iz področja rudarske tehnike.

  Preberite več ...  
 • Uspešno dobavljeno mehanizirano široko čelo v rudniku Kakanj (BiH)

  V jami rudnika Kakanj Begići-Bištrani je v torek 14. februarja 2017 bilo uspešno zagnano poizkusno obratovanje sistema mehaniziranega podboja, kateri je samohodni in ima elektro-hidravlično upravljanje.

  Preberite več ...  
 • Mednarodni sejem v Tuzli ENERGA 2013

  Mednarodni sejem energije, industrije in rudarstva v Tuzli ENERGA 2013

  Posebno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na sodelovanje na Mednarodnem sejmu energije, industrije, rudarstva v Tuzli od 04. - 07.06. 2013.

  Preberite več ...  

Pokličite. Pišite. Zahtevajte ponudbo.

Nudimo vam ugodne, učinkovite in kakovostne rešitve.

SIMING d.o.o.

Obrežje 7D,

8261 Jesenice na Dolenjskem,

SLOVENIJA

 

Tel: +386 (0)7 4957 660

Fax: +386 (0)7 4957 662

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Copyright © 2009-2024 www.siming.eu - All Rights reserved.