since 1976

NOVICE

 

 •  


  THE HIGHEST BENCHMARK FOR THE FOOD INDUSTRY

  In the food industry, special demands are made on cleanliness and hygiene.
  In order to meet the requirements of this industry, we additionally supply JDN Air Hoists of the series mini in a "Food Grade" version.

  Preberite več ...  
 • Naš principal Tiefenbach postavlja svetovni rekord na Kitajskem 

  Tiefenbach Control Systems GmbH osvaja javni razpis za dobavo elektro-hidravličnega kontrolnega sistema, kateri je največje široko čelo na svetu. Zaslužen je za razvoj, dizajn in dostavo celotnega sistema elektro-hidravličnega kontrolnega sistema, ki predstavlja sinonim za varnost med sistemi širokih čel. 

  Preberite več ...  
 • Balkanmine 2017 Prijedor

  Udeležili smo se 7th Balkan Mining Kongres, ki je potekal od 11. do 13. septembra 2017 v Prijedoru, Bosna in Hercegovina. Balkan Mining Kongres je mednarodna znanstvena konferenca, namenjena rudarstvu, geologiji in sorodnim področjem, ki se organizira vsaki dve leti. Konferenca je bila organizirana s strani desetih balkanskih držav, udeleženci pa so prihajali tudi iz 20-25 ostalih držav.

  Preberite več ...  
 • Rudarski sejem v Katowicah

  Zadnji teden v avgustu smo se skupaj z našimi principali udeležili največjega rudarskega sejma v Europi. Obiskali smo poljsko mesto Katowice, kjer se je sejem razprostiral kar na 35 000m2 zunanje in notranje površine dvorane Spodek. Odvija se vsaki 2 leti, v povprečju pa je prisotnih več kot 400 podjetij in razstavljavcev iz 20 različnih držav, obišče pa ga več kot 25 000 obiskovalcev.

  Preberite več ...  
 • Sejem Energa 2017

   Tudi letos se bo naše podjetje Siming d.o.o. udeležilo sejma ENERGA, kot enega od najpomembnejših mednarodnih dogodkov v regiji. Na sejmu se bomo predstavili z bogato paleto svetovno priznanih podjetij iz področja rudarske tehnike.

  Preberite več ...  
 • Uspešno dobavljeno mehanizirano široko čelo v rudniku Kakanj (BiH)

  V jami rudnika Kakanj Begići-Bištrani je v torek 14. februarja 2017 bilo uspešno zagnano poizkusno obratovanje sistema mehaniziranega podboja, kateri je samohodni in ima elektro-hidravlično upravljanje.

  Preberite več ...  
 • Mednarodni sejem v Tuzli ENERGA 2013

  Mednarodni sejem energije, industrije in rudarstva v Tuzli ENERGA 2013

  Posebno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na sodelovanje na Mednarodnem sejmu energije, industrije, rudarstva v Tuzli od 04. - 07.06. 2013.

  Preberite več ...  

Pokličite. Pišite. Zahtevajte ponudbo.

Nudimo vam ugodne, učinkovite in kakovostne rešitve.

SIMING d.o.o.

Obrežje 7D,

8261 Jesenice na Dolenjskem,

SLOVENIJA

 

Tel: +386 (0)7 4957 660

Fax: +386 (0)7 4957 662

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Copyright © 2009-2021 www.siming.eu - All Rights reserved.